Επισκεφθείτε την Αθήνα. Ενοικιάστε οικονομικά αυτοκίνητα Ansa car rental

Κάθε χρόνο η πόλη, Αθήνα, τα Χριστούγεννα παρουσιάζει μια ωραία εικόνα. Οι ξενοδόχοι ντύνουν τα ξενοδοχεία μέσα και έξω με πολύχρωμα φώτα.  Τα χριστουγεννιάτικα δένδρα είναι το ένα καλλίτερο από το άλλο. Διακοσμούν τα σαλόνια, τις εισόδους των ξενοδοχείων, τις πλατείες της πόλης. Έτσι η Αθήνα παρουσιάζει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που προδιαθέτει θετικά τους επισκέπτες. Η κίνηση στη πόλη είναι ζωηρή. Οι βιτρίνες είναι πλούσιες και στολισμένες έξυπνα. Οι κρατήσεις δωματίων Χριστούγεννα και πρώτη του νέου έτους 2023 στα ξενοδοχεία αυξανόμενες. 

Αντιπρόσωπος της ansa car rental, είθισται να επισκέπτεται τα ξενοδοχεία και να εύχεται στο προσωπικό των front office ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Ενημερώνει τα στελέχη για τις δυνατότητες εξυπηρέτησης της εταιρείας. Η ansa car rental έχει εξειδίκευση στην παράδοση και παραλαβή των αυτοκινήτων στην πόρτα τους ξενοδοχείου κατόπιν αιτήματος. Αεροδρόμιο επίσης. Με ένα απλό τηλεφώνημα ο διαμεσολαβητής ξενοδόχος ή υπάλληλος ενημερώνει το κεντρικό γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων ansa car rental για τις ανάγκες του πελάτη. Ο υπεύθυνος πωλήσεων του Γραφείου δίνει οικονομική προσφορά και εξηγεί τους όρους και τις προϋποθέσεις ενοικιάσεων. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Η εξυπηρέτηση ταχεία και αποτελεσματική. Οι υπάλληλοι πολύ ευγενικοί. Τα 40 χρόνια δραστηριότητας της ansa car rental εγγυούνται την ποιότητα και την ασφάλεια της ενοικίασης. Η ansa care rental εξασφαλίζει παρουσία και εξυπηρέτηση σε όλα τα ξενοδοχεία της Αθήνας  Μετά από συνεννόηση. 

Αγαπητοί συνεργάτες, αγαπητοί επισκέπτες. Μην διστάσετε να μας καλέσετε να λάβετε πληροφορίες, τιμές και λεπτομέρειες. Θα σας βοηθήσουμε για κάνετε τη σωστή επιλογή. Να τα περάσετε καλά. Να γνωρίσετε την πόλη. Να πραγματοποιήσετε ωραίες εκδρομές στο Σούνιο, στους Δελφούς, στα Μετέωρα, στο Ναύπλιο. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Εδώ θα βρείτε μερικές λεπτομέρειες, τιμές και τηλέφωνα των κύριων αξιοθεάτων της πόλης. Καλή διασκέδαση ή εργασία ή αποστολή/καθήκον. Εμπιστευθείτε ANSA CAR RENTAL και δεν θα χάσετε.

Τα στελέχη, οι υπάλληλοι των front office και οι ξενοδόχοι είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας και η εγγύηση της ποιότητας εξυπηρέτησης της συνεργασίας μας.

ATHENS SUPER MINI GUIDE
ΑΚΡΟΠΟΛΗ :
Εισιτήρια : Ολόκληρο : €10
Ωρες λειτουργίας : 8.00-15.00
Πρόσβαση : Από τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου δια μέσου του λιθόστρωτου Πικιώνη (μετρό Ακρόπολη)
ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ :
Εισιτήρια : Γενική είσοδος : €5, Μειωμένη είσοδος €3
Ωρες λειτουργίας :
Δευτέρα – Πέμπτη : 09.00-17.00 / τελευταία είσοδος 16.30
Παρασκευή 9.00-22.00 / τελευταία είσοδος : 21.30
Σάββατο & Κυριακή 9.00-20.00 / τελευταία είσοδος : 19.30
Πρόσβαση : Στάση μετρό “Ακρόπολη”
ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ :
Εισιτήρια : Ολόκληρο : €6
Ωρες λειτουργίας : Τρίτη : 13.00-20.00, Τετάρτη έως Δευτέρα : 08.30-15.30
Πρόσβαση : Με μετρό και ΗΣΑΠ : Σταθμός Ομόνοια ή Βικτώρια
ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ
Τελεφερίκ ώρες λειτουργίας : 9.00-2.30 π.μ.
Τιμή εισιτηρίου : €10 (περιλαμβάνει και ανάβαση και κατάβαση)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ :
Εισιτήρια : Γενική είσοδος : €10 μειωμένη είσοδος : €5
Ώρες λειτουργίας : 8.00-17.00
ΝΑΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ
Εισιτήρια : Ολόκληρο : €4
Ώράριο λειτουργίας : Δευτέρα έως Κυριακή 8.00-15.00
Πρόσβαση : μέσω Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας. 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο