Σεπτέμβρης, Κορινθία, Τοπικές διαδρομές.. με ansa.gr

“Βράχινοι γίγαντες που δεν υπακούσουν σε κανένα φυσικό νόμο”!
(Ανατόλ Φρανς)


Ο Σεπτέμβρης των τροχών
: Αποστολή : Οι ομορφιές της Ελλάδας. Έχουμε δίκιο να είμαστε υπερήφανοι; Ασφαλώς. Γεμάτη η Ελλάδα από ομορφιές κοντά ή μακριά από την Αθήνα. Σκοπός μας όμως δεν είναι να σας πούμε εμείς που θα πάτε. Αυτό κάντε το μόνοι σας ύστερα από έρευνα. Ακούστε και εμάς και άλλους προτιμήστε να ακούτε προσωπικές ιστορίες, σε καφενεία με παλιούς, με τοπικούς οδηγούς, αγρότες, κυνηγούς, ανθρώπους που έχουν περπατήσει βουνά και λαγκάδια και συνθέστε και αποφασίστε. 

Δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι τις προϋποθέσεις εκείνες που χρειάζονται για να περάσετε καλά και να προσφέρετε ως οργανωτής και οδηγός (guide) ένα τέλειο ταξίδι στη παρέα σας. Ο Σεπτέμβρης είναι ο απόηχος ενός θερμού Αυγούστου που έσβησε σιγά σιγά στον ουρανό, στη θάλασσα  και στη στεριά γκρινιάζοντας..  (έβρεξε σε μερικά μέρη). Παρακολουθήστε τον καιρό αποφύγετε τις κακοτοπιές και τις κακοκαιριές όσο μπορείτε..

Οι τροχοί λοιπόν επί τω έργω.. Εμπιστευθείτε τους τροχούς των ενοικιαζομένων οχημάτων ANSA και τον Σεπτέμβρη τους. Ενσωματώστε την τεχνογνωσία και τη σοφία σας στο τιμόνι. Ο Σεπτέμβρης υπάκουος, ευγενικός, δροσερός, αισιόδοξος, χαρούμενος, οικονομικός, εκδρομικός, σας περιμένει να τον απολαύσετε. Θα μου πείτε τα καύσιμα στα ύψη.. έ αυτά βρείτε τρόπο να τα αποσβέσετε.. έτσι και αλλιώς έρχονται αυστηρές.. περικοπές .. όμως πάντα το ελληνικό δαιμόνιο βρίσκει λύσεις..

Κορινθία ειδική διαδρομή: Ποιόν και τι θα δείτε και από πού θα πάτε: Ορμητήριο η υπέροχη Αθήνα αρκετά πρωί με τους δρόμους άδειους και κατεύθυνση μέσω λεωφόρου Αθηνών Πατρών υποσχόμενη.. Μετά από μια ώρα δρόμο θα περάσετε τα διόδια Κιάτου και θα βγείτε από δεξιά για να στρίψετε κυκλικά αριστερά και πάλι αριστερά προς Πάτρα. Στο χωριό Μελίσσι σε περίπου 10 Χιλιόμετρα απόσταση θα σας περιμένει ο τοπικός οδηγός (Τ.Οδ)

Τα λόγια είναι περιττά. Δείτε τον χάρτη που ακολουθεί. Δείτε τις 138 φωτογραφίες. Αφεθείτε στο αφήγημα του Τ.Οδ. Αφαιρεθείτε στη θέα του Κορινθιακού καθώς απομακρύνεστε από αυτόν ανεβαίνοντας στα ορεινά. Αφήστε τη φαντασία σας να πετάξει πάνω από τα βράχια. Εκεί που κατοικεί η σιωπή και το σύριγμα του ανέμου. Εκεί που ο φόβος φοβάται το ύψος των Βράχων. Εκεί απ’ όπου τα σύννεφα μεσολαβούν μεταξύ Αγγέλων και Γης και αποθηκεύουν τα μυστικά.. του Θεού, της Παρθένου, των Αγγέλων ..μην τυχών και χαθούν.. Και αν τυχών ανάψετε ανεβαίνοντας τις ανηφόρες, οι πηγές, οι ψιχάλες και οι λίμνες είναι σε ετοιμότητα να σας δροσίσουν.. Και αν τυχόν πεινάσετε και θελήσετε γνήσια τοπικά προϊόντα στο χωριό Στενό θα βρείτε αυθεντική νοστιμιά και φιλοξενία. Εκεί πάνω όλα είναι ..ηρωικά  / ημιθεϊκά.. βλέπε ή ρωτάτε να σας πουν για τον Ιφικλή.. (αδελφό του Ηρακλή)  Πάτε και τα λέμε! με ANSA. https://ansa.gr λοιπόν info: Χρήστος Ρουμελιώτης: καλέστε +30 6937 637 459.  novus.sales@gmail.com 120 Φωτογραφίες κλικ εδώ: Διαδρομή κλικ εδώ.


Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο