Επισκεφθείτε το Ναύπλιο, αρχαιολογικό μουσείο, ενοικιάστε αυτοκίνητα ansa car rental

Το Ναύπλιο είναι μια πόλη που αξίζει να την επισκεφθείτε πολλές φορές. Αυτό κάνουνε πολλοί Έλληνες από την Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδος. Το Ναύπλιο έχει μεγάλο πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά κατά την διάρκεια της επίσκεψή μας επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε φωτογραφίες από τρία μουσεία. Παράλληλα πήραμε πολλές εικόνες από διατηρητέα σπίτια, δρόμους και θάλασσα. Δυο λόγια τώρα για το εξαιρετικού ενδιαφέροντος αρχαιολογικό μουσείο. Πηγή: Μπροσούρα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου στεγάζεται στο επιβλητικό ενετικό κτίριο που κλείνει με το εντυπωσιακό του μέγεθος και την αυστηρή, συμμετρική του φόρμα τη δυτική πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Χτίστηκε το 1713, από τον προβλεπτή του στόλου Αυγουστίνο Σαγρέδο Ως αποθήκη του στόλου. Η έκθεση αναπτύσσεται στους δύο ορόφους του κτιρίου και διαρθρώνεται σε θεματικές ενότητες, οι οποίες παρουσιάζουν τους πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν στην Αργολίδα από την απώτατη προϊστορία έως την ύστερη αρχαιότητα.

Σας ευχόμαστε να έχετε μια υπέροχη επίσκεψη στην πόλη, με τη σιγουριά ενός ασφαλούς και άνετου ταξιδίου από την Αθήνα με αυτοκίνητα της Ansa car rental

 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο