Πείτε καλωσόρισες Νοέμβρη στην Αθήνα με ενοικίαση Ansa car rental!

Αθήνα επίσκεψη Νοέμβρη

Αν θέλετε να πείτε ένα καλωσόρισες Νοέμβρη στην Αθήνα, ο καλύτερος τρόπος είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου επιλέχτε Ansa car rental  Η Αθήνα, είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης. Αποτελεί το σημαντικότερο διοικητικό, πολιτιστικό και επιχειρηματικό κέντρο της Ελλάδας μαζί με το Πειραιά. Είναι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας.  Χαρακτηριστικό της Αθήνας είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο συνδυάζεται «το σύγχρονο» με την πλούσια ιστορία της. Σημεία ενδιαφέροντος είναι η Ακρόπολη, το Σύνταγμα, η Πλάκα, το Μοναστηράκι, του Ψειρή, το Κουκάκι, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Ο προορισμός Αθήνα είναι ιδανικός και μοναδικός για όλες τις εποχές τους χρόνου.

Περιήγηση

Ξεκινήστε την περιήγησή σας από την περιοχή της Ακρόπολης, το σύμβολο της πόλης που συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον! Απολαύστε τη θέα της πόλης νότια, βόρεια, δυτικά και ανατολικά από τα άκρα του αρχαίου τοίχους. Θα σας εντυπωσιάσει η θέα του θεάτρου του Ηρώδου του Αττικού, οι στήλες του ναού του Ολυμπίου Διός, το Παναθηναϊκό στάδιο, ο Λυκαβηττός. Αν θέλετε από νότια να θαυμάσετε τον Παρθενώνα επισκέπτεστε το λόφο των Μουσών Φιλοπάππου. Αν θέλετε από ανατολικά ανεβαίνετε στο βράχο της Πνύκας.

Αρεοπαγίτου, Μοναστηράκι, Ψειρή

Διασχίζοντας τον πεζόδρομο της Αρεοπαγίτου θαυμάζετε το «Ακρόπολις Μουσείο» και βρίσκεσθε απέναντι στις στήλες συνεχίζετε παράλληλα με τον Εθνικό κήπο, παρακολουθείτε στο Σύνταγμα την αλλαγή της φρουράς και κατεβαίνετε την πλέον εμπορική οδό της Αθήνας την Ερμού. Συνεχίζετε για το Μοναστηράκι, Ψειρή, και επιλέγετε χώρους διασκέδασης (για μέρα ή νύχτα) και χαλάρωσης. Για παραδοσιακή γαστρονομία επισκέπτεσθε την Πλάκα, αν κάποιος άλλος από τους αμέτρητους εστιατοριακούς χώρους, εν τω μεταξύ, δεν σας έχει κερδίσει.

Ansa car rental, ιδανικό γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων για αποδράσεις

Φυσικά, το αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε από την Αθήνα είναι από την Ansa car rental Συγγρού 27 Β, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σας δίνετε η ευκαιρία να επισκεφτείτε με έδρα την Αθήνα, το Πειραιά, το Σούνιο, τους Δελφούς, τις Μυκήνες, το Ναύπλιο, την Επίδαυρο, την Ολυμπία και άλλα πανέμορφα τοπία της Πελοποννήσου. Αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αξέχαστων αποδράσεων! Με το καλό λοιπόν και με Αnsa βέβαια!

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο