Άποψη Συγγρού με Ansa, Στήλες Ολυμπίου

Με Ansa Οκτώβρης με Ansa Αθήνα

Οκτώβρης στη πόλη

Άπλωσε τις μέρες του ο Οκτώβρης στην πρωτεύουσα και κατά ομολογία και τεκμήριο πηγμένους δρόμους της και ξεπέρασε τις 19/102021! Οι (cargo van) οδηγοί της πόλης δεν πτοούνται. Πρωί μεσημέρι βράδυ κινούνται με τα οχήματα (vehicles) τους  οριζοντίως και καθέτως για τις καθιερωμένες  δουλειές, μεταφορές και (με mini bus) επισκέψεις.  Κανονίζουν να φτάσουν στην ώρα τους είτε οι ίδιοι είτε συνανθρώπους τους που μεταφέρουν (mini bus)..

Μεταφορές τώρα!

Κάποιοι  οδηγοί έχουν προγραμματίσει να μεταφέρουν (με mini van) κάποια εμπορεύματα, κάποια οικοσκευή (Ford transit cargo van) από ένα σπίτι στο άλλο και άλλοι να κάνουν δρομολόγια για διάφορες δουλειές!.  Σε αυτό το όμορφο χάος που λέγεται Αθήνα ο κάθε (rental car) οδηγός παίζει τέλεια το ρόλο του και κάνει τέλεια τη δουλειά του. Το βράδυ βρίσκει πολλούς κουρασμένους μεν αλλά ικανοποιημένους από τις επιλογές (Ansa) τους.

Η Ansa και η τοποθεσία της:

H Ansa διαθέτει ένα πολύπλευρο και ευέλικτο στόλο οχημάτων: cars, mini buses, και cargo vans για ενοικίαση. Είναι τοποθετημένη σε μία από τις κεντρικές πλευρές  του πλέον γνωστού τουριστικού τριγώνου της Αθήνας:  Σύνταγμα (Syntagma), Στήλες Ολυμπίου Διός, Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 27Β,  Μετρό Μουσείο Ακρόπολις (Acropolis Museum), Πλάκα (Plaka), Σύνταγμα. Συγκοινωνιακά δεν υπάρχει πιο καλλίτερα προσβάσιμο σημείο. Συνδέεται με 2 σταθμούς μετρό:  1. Acropolis Museum και 2.  Sigrou Fix καθώς και  με 2 σταθμούς τραμ:  1.Kallirois και 2. Sigrou Fix. Πολλές λεωφορειακές γραμμές συνδέονται με αυτούς τους σταθμούς. Θα παραλάβετε το όχημα της επιλογής σας μπροστά από το Γραφείο επί της Συγγρού. Ταξί, λεωφορείο, μετρό, τραμ, όλα τα μέσα βολεύουν.

Η Ansa και η αποστολή της:

Η Ansa έχει επιλέξει ως ωράριο λειτουργίας  καθημερινά, από 08.0 έως 21.00.  Είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μέσου πολίτη ή επισκέπτη της πόλης. O ρόλος του Γραφείου και οι 12 τύποι των οχημάτων που διαθέτει είναι τουριστικός και εμπορικός.
Η αποστολή της είναι η εξυπηρέτηση του κοινού όλους τους μήνες το χρόνο. Ένταση της ζήτησης ενοικιάσεων παρατηρείται το καλοκαίρι για μικρά αυτοκίνητα (small cars), για κίνηση στη πόλη, εκδρομές, περιηγήσεις επισκεπτών που διαμένουν σε ξενοδοχεία και Air BnB. Επίσης  group 7-9 άτομων ενοικιάζουν mini bus για τις αποδράσεις τους.  Γιορτές, Χριστούγεννα (Christmas), Αποκριές, Πάσχα, ορισμένα Σ/Κ, καλοκαίρι σίγουρα, χρειάζεται προκράτηση. Καλέστε στο +30 210 92 16 304 για άμεση εξυπηρέτηση.

H Ansa και οι άνθρωποι της:

Το ανθρώπινο δυναμικό (HR) της Ansa θρέφει ιδιαίτερη αγάπη και αφοσίωση για τα οχήματά της και τους χρήστες του. Ο στόλος (Fleet) διατηρείται καθαρός, ασφαλείς και έτοιμος προς ενοικίαση ανά πάσα στιγμή. Ο Γενικός Διευθυντής  παίρνει τις στρατηγικές και εμπορικές αποφάσεις της εταιρείας. Συντονίζει τις κρατήσεις της ημέρας σύμφωνα με τα αιτήματα των πελατών. Δίνει έγκριση για αλλαγές ημερομηνιών, τύπων αυτοκινήτων, τιμών, τρόπων πληρωμής και άλλες λεπτομέρειες. Το προσωπικό (staff) ελέγχει και σημειώνει παρουσία του πελάτη το όχημα και το καύσιμο. Είναι αυτό που θα το παραδώσει ή θα το παραλάβει στο γραφείο, στο αεροδρόμιο (airport), στο ξενοδοχείο (hotels) ή το λιμάνι (port).

Πάνω από 25 Οκτώβρηδες έχουν περάσει και έχουν απλώσει αμέτρητες όμορφες και χρήσιμες ημέρες εξυπηρέτησης σε αυτήν την όμορφη πόλη που λέγεται Αθήνα, (Athens)  πρωτεύουσα μιας φιλόξενης χώρας που λέγεται Ελλάδα.(Greece)

Ευχαριστούμε όλους τους μέχρι τώρα πελάτες για την εμπιστοσύνη τους  και καλωσορίζουμε τους νέους εν δυνάμει πελάτες!

Η ομάδα της Ansa car rental

Τις μέρες του άπλωσε ο Οκτώβρης απαλά,
πάνω απ’ της Αθήνας λεωφόρους και στενά..
και με τη νεροποντούλα του πότισε απλόχερα
αττικούς λόφους και βουνά..

και τράβηξε κατά θάλασσα μεριά..

και τρόμαξε, οδηγούς, συνοδηγούς,

ρόδες και βανάκια για τα καλά!..

Χρ.Ρ.19/10/2021

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο