Εταιρικό Προφίλ

Ansa Car Rental

H Ansa Car Rental είναι μια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων με έδρα στην Αθήνα και συνεργάτες σε Κρήτη, Κέρκυρα και άλλα Ελληνικά νησιά.

Η Εταιρεία

Η Ansa Car Rental διαθέτει ένα νέο πλούσιο στόλο με τα τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων και ένα εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες που μια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων μπορεί να διαθέσει.
Αυτόματα οχήματα με A/C, αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, μικρά, μεσαία, μεγάλα, μικρά λεωφορεία, αυτοκίνητα με ανοιχτή οροφή, SUV, ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες ποιότητας, σε συνδυασμό με χρόνια εμπειρίας στον τομέα ενοικίασης αυτοκινήτου, σας εγγυώνται ότι θα εξερευνήσετε την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.

Έτσι εάν προγραμματίζετε τις διακοπές σας και θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Αθήνα την Κρήτη ή την Κέρκυρα, η Ansa Car Rental είναι η σωστή επιλογή.

Μαρτυρίες πελατών

5/5
Η αμερικανική μη κερδοσκοπική εταιρεία μας χρησιμοποιεί την Ansa για την κατανομή των αναγκών μας στην Ελλάδα.
Είναι εύκολο να συνεργαστείτε μαζί τους και να τους πιάσετε αν υπάρχει ανησυχία.
Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική εξυπηρέτηση!
Erin RefugeeResponse
5/5
Πρόσφατα χρησιμοποίησα ένα φορτηγό φορτηγό. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος και τους προτείνω.
Plus: Γρήγορη και εύκολη παράδοση αυτοκινήτου. Καθαρό και νέο αυτοκίνητο Φιλική εξυπηρέτηση. Απεριόριστα χιλιόμετρα με ενοικίαση πάνω από 2 ημέρες!
Alexandros Charizanos
5/5
Ικανότητα, επαγγελματισμός, ταχύτητα και οικονομία που δεν είναι εύκολο να βρεις σε μια ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κ. Αζίζ για τη διαθεσιμότητα και την ευγένειά του! Συνιστάται.
El Pachuco y su Ruca
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο