Το ANSA και ο κύριος ήπιος Δεκέμβρης σας εύχονται : Καλές γιορτές και το 2024 με κίνηση, ασφάλεια και ευτυχία.

To ANSA και ο κύριος ήπιος Δεκέμβρης σας εύχονται: Καλές γιορτές και το 2024 με κίνηση, ασφάλεια και ευτυχία.
 

Φέτος το 2023 όπως είπαμε σε άλλο post μας ο Δεκέμβρης (είναι) ήταν ήπιος και καλοσυνάτος. Μας επέτρεψε λοιπόν να κάνουμε μια βόλτα στα ξενοδοχεία της πόλης και τους κεντρικούς της δρόμους. Στη Πλάκα, το Εμπορικό Τρίγωνο, στο Μοναστηράκι, στου Ψυρρή καθώς και ευρύτερα. 

 
Τα ξενοδοχεία ως συνήθως “τα δίνουν όλα” δηλαδή βάζουν τα καλά τους για να συναντήσουν τον καλό αυτόν κύριο. Λαμπρή φωταψία, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, χυμός, καφέ τσάι τα βρίσκει ο πελάτης στη είσοδο. Welcome 🤗 drink. Οι υπάλληλοι φοράνε και αυτοί τα καλύτερα χαμόγελα που διαθέτουν.
 
Ο ήπιος Δεκέμβρης ελπίζει να εξασφαλίσει κατάλληλο κλίμα για χαρούμενες γιορτές και φαίνεται γενικά ευχαριστημένος. Οι έμποροι όμως της πόλης θα τον ήθελαν πιο κρύο προκειμένου να πωλήσουν την βαριά πραμάτεια τους. Όπως λένε πολύ κόσμος κυκλοφορεί αλλά δεν αγοράζει! 
 
Οι τουρίστες κάνουν αισθητή την παρουσία τους παντού. Κύπριοι αρκετοί, έρχονται για ψώνια γιατί βρίσκουν λογικά φτηνότερα ρούχα από την Κύπρο! Οι υποδομές της πόλης σε κλίνες είναι αρκετά ενισχυμένες, συνεπώς όσοι και να έρθουν ευπρόσδεκτοι είναι. Η εστίαση είναι πανέτοιμη. Τα καφέ και τα μπαρ στολισμένα. Τα ταξί και τα transfer σε ετοιμότητα. Το Ansa car rental έχει περάσει από service τα επιβατηγά οχήματα πρώτης γραμμής και το προσωπικό εξοπλισμένο με καλή διάθεση για προσφορά ποιότητας εξυπηρέτησης επί τόπου ή από και προς ξενοδοχεία αεροδρόμιο.
 
Όλα καλά λοιπόν προμηνύονται. Καλά να είστε στην Αθήνα και από την Αθήνα και προς Αθήνα να ταξιδεύετε.
 
Καλές γιορτές και το 2024 με κίνηση, ασφάλεια και ευτυχία.
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο