Ταξιδέψτε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, χειμερινή απόδραση σε χωριά

Καλά Χριστούγεννα 2021. Μαγευτικές οι γιορτές στους χειμερινούς προορισμούς.

H Ansa κατέχει μια αξιόλογη θέση στο χώρο των Πρακτορείων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων στην Αθήνα. Και αυτό γιατί: Είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία έχει προοδευτική θετική πορεία τα τελευταία 30 χρόνια. Αυτό οφείλεται στην προσήλωση της επιχείρησης στην ποιότητα και την ασφάλεια των αυτοκινήτων.

Όλα τα αυτοκίνητα απολαμβάνουν άμεση και ολοκληρωμένη συντήρηση.. Η καθαριότητα η απολύμανση και η εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα παράδοσης και παραλαβής είναι απαραίτητοι όροι ενοικίασης. Η τιμή επιβραβεύει τον πελάτη γιατί είναι η επιτομή της ικανοποίησης των συναλλασσομένων.

Η φιλοσοφία και η πράξη της διεύθυνσης είναι να δηλώνει παρών και να επιλύει τυχόν προβλήματα κατά την διάρκεια της ενοικίασης. Δεν υπάρχει αυτόματος τηλεφωνητής. Στο τηλέφωνο απαντά αμέσως στα πρώτα 2-3 χτυπήματα και οι απαντήσεις στο αίτημά σας είναι καθαρές και δίνουν λύση.

Ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την επιχείρηση είναι ότι έχει να κάνει με τουρισμό. Κουλτούρα ευγένειας, πολιτισμού και άρτιου επαγγελματισμού διακρίνει το προσωπικό. Οι άνθρωποι της Ansa μιλούν άριστα Αγγλικά, Γαλλικά, Αραβικά άλλα και Ρώσικα αν χρειαστεί. Τα Γραφεία της Asna παραμένουν κάθε μέρα ανοιχτά από τις 08.00 έως τις 21.00.

Σημειώστε ότι η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι παρούσα. Η ατμόσφαιρα της πόλης είναι εορταστική. Η όμορφη ελληνική επαρχία εξαιρετικά ελκυστική. Η Ansa σας προτρέπει να χαλαρώσετε σε ένα από τους χειμερινούς προορισμούς της αρεσκείας σας.

Η επιχείρηση έχει «φορέσει» τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, τα αυτοκίνητά της προς ενοικίαση λάμπουν και σας εύχεται να περάσετε μαγευτικές γιορτές.

Για ενοικίαση αυτοκινήτου για χειμερινή απόδραση σε χωριά στο εσωτερικό της χώρας, σας προτείνουμε ήπιες διαδρομές με εφοδιασμό αλυσίδων χιονιού που σας παρέχουμε δωρεάν. Παρέχουμε επίσης πρακτικές συμβουλές φόρτωσης και προσαρμογής χειμερινού υλικού στο αυτοκίνητο. Επίσης ενδεικτικό κατάλογο χειμερινών προορισμών με χρήσιμα tips.


ΕΠΙΛΕΧΤΕ ΟΧΗΜΑ

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο