Οργανώστε απόδραση με ενοικίαση αυτοκινήτου στο Πάρκο Τρίτση, με μικρό, μεσαίο, όχημα Ansa φθηνά!

Ο καινούργιος χρόνος ξεκινάει τον Δεκέμβρη! 

Καλά Χριστούγεννα 2021 και Καλό 2022 λοιπόν!  Ο Δεκέμβρης σας καλεί να κινηθείτε! Η φύση στολίζεται και σας χαρίζει τα χρώματα της!  Η γης δεν σας έχει ανάγκη. Εσείς (εμείς)  έχετε ανάγκη τις ομορφιές της! Ξεκινάτε τις αποδράσεις εκτός άστεως (πόλεως) ! Τολμήσετε να συναντήσετε το περιβάλλον! Μην περιμένετε να έλθει αυτό σε σας! Συλλέξετε κομματάκια από τη πραγματική ζωή! “Γρήγορα ο καιρός περνάει!” Οδηγείστε ένα ansa car rental μπορείτε. https://ansa.gr με άνεση, ασφάλεια, σιγουριά. Με απόλαυση, χαρά, και οικονομία. Με υποστήριξη και εξυπηρέτηση μέχρι την άκρη της φύσης όπου ο “κατακτητής” άνθρωπος δημιούργησε ίσως ένα ομοίωμά της!

Προορισμός;

Επομένως, φυσικό είναι να αναζητήσουμε κάποιο προορισμό να χαλαρώσουμε. Το Μητροπολιτικό Πάρκο περιβαλλοντολογικής ευαισθησίας: «Αντώνης Τρίτσης»  Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό.  Τι σας περιμένει; άνετο πάρκιν σε μια από τις άκρες του κτήματος εκεί που αρχίζει το δάσος της Πάρνηθας. Μία λίμνη. Τι θα συναντήσετε; Μεγάλη ποικιλία από δένδραΑιωνόβια ελαιόδεντρα. Αμπελώνα. Τι θα δείτε;  Τα φύλλα των δένδρων να αλλάζουν χρώμα ή να πέφτουν στη γης και να τα παρασέρνει ο αέρας.  Τα ξερά φυλλαράκια των δένδρων να κολυμπάνε σαν βαρκούλες στο κανάλι. Τα γυμνά κλαδιά των δένδρων με τεταμένες τις «χείρες» (κλαδιά) στραμμένες προς προς τον ουρανό. Αόρατους ζωγράφους και ποιητές να προσπαθούν να αποτυπώσουν την ομορφιά του τοπίου με τις μύτες των πινέλων και των γραφίδων τους.  Και αυτοί απελπισμένοι που δεν μπορούν να αγγίξουν την τελειότητα και την αρμονία του έστω και της τεχνητής φύσης να εγκαταλείπουν την προσπάθεια. Ευτυχώς.

Το πάλαι ποτέ παλάτι της Αμαλίας!

Επιπλέον, βαδίσετε με μικρά βήματα στην άκρη του καναλιού στους ατέλειωτους διαδρόμους. Κοιτάτε πίσω από τα συρματοπλέγματα το καταπράσινο κήπο. Παλάτι Αμαλίας. Αβίαστα κοιτάτε στη γκιόλα (φυσική κοιλότητα με νερό) που δροσίζεται ένα ζευγάρι αγριόπαπιες; Ακούστε ίσως ένα κοκκινολαίμη (πτηνό). Κόψτε τα τελευταία ρόδια ή κυδώνια με τη φαντασία σας. Μπείτε στον πευκώνα να μαζέψτε τα πρώτα μανιτάρια. Μαζέψτε καρπούς  αγριοτριανταφυλλιάς και ό,τι άλλο σας αρέσει. Κλέψτε» και όσες εικόνες θέλετε με το κινητό σας ή τον επαγγελματικό φακό από το μαγικό τοπίο των δένδρων και των θάμνων! Μύρταπυράκανθους, πασχαλίτσες, φωλιές πουλιών.

Welcome Δεκέμβρη!

Πέστε λοιπόν welcome στον χρήσιμο και ωφέλιμο Δεκέμβρη. Συμπερασματικά ο Δεκέμβρης είναι έτοιμος να σας αποζημιώσει και να σας προσφέρει αποδράσεις προς απόμακρα αλλά ακίνδυνου πρόσβασης σημεία της φύσης. Καλή διασκέδαση με η χωρίς GPS! / Χρ.Ρ. 1.12.2021 / Διαδρομή : Ansa – Πάρκο : https://goo.gl/maps/TrBX4s77SQhqx1RT6 / Πληροφορίες εδώ βικιπέδια: Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» https://parkotritsis.gr/ Δείτε εδώ ιστοριούλα για το πάρκο.

 
 
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο